Gewijzigde coronamaatregelen vanaf 3 maart

Jeugd en jong volwassenen tot en met 26 jaar mogen spelen en trainen in groter groepsverband, alleen buiten. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden. Dubbelen is voor hen mogelijk. Ook interne wedstrijden op de club zijn toegestaan.

Maatregelen die worden verlengd:

Volwassenen vanaf 27 jaar mogen tennissen met 2 personen, alleen buiten. Zij houden 1.5 meter afstand. Alleen enkelspel is dus toegestaan. Voor mensen uit 1 huishouden staat de rijksoverheid dubbelen wel toe.

Voor trainingen met volwassenen vanaf 27 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 2 personen per baan op 1.5 meter afstand, dit is exclusief trainer.

Er worden geen (officiële) wedstrijden zoals competities en toernooien gespeeld.

Voor topsporters gelden uitzonderingen.

Publiek is niet toegestaan.

Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

De avondklok geldt van 21.00 tot 4.30 uur.

===================================

De Sprink is een gezellige tennisvereniging in Oostkapelle.

We hebben de beschikking over 6 tennisbanen, waarvan 3 gravelbanen (bespeelbaar tussen april en oktober) en 3 kunstgrasbanen met verlichting waarop het gehele jaar gespeeld kan worden.

De vereniging beschikt over een gezellige kantine en heeft ongeveer 150 leden, waarvan ongeveer 35 jeugdleden.  Het gehele jaar door worden er diverse activiteiten georganiseerd, die garant staan voor vele gezellige tennisuren!

1 DSC01512